מלית טורקיה לחם קלאסי של בטי קרוקר
מלית טורקיה לחם קלאסי של בטי קרוקר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 1 . מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 370 גרם של שומן, וסך הכל 3465 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם פטריות, מלח, מרווה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מלית טורקיה לחם קלאסי של בטי קרוקר, לחם בננה מבטי קרוקר., ו C404-בטי קרוקר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני להמיס את החמאה, ואז לטגן את הבצל והסלרי (ופטריות, אם משתמשים) עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.מערבבים את המלח, הפלפל והמרווה ומבשלים במשך 3 דקות נוספות.
מניחים את קוביות הלחם לקערה גדולה ועמוקה.
יוצקים 1/4 כוס של תערובת חמאה / סלרי על הקוביות ולזרוק היטב, ואז לחזור על צעדים עד כל תערובת החמאה משמש.לזרוק את הקוביות ביסודיות מעיל.(לגבי מרק עוף אופציונלי: עבור מלית יבש, להוסיף מעט או לא נוזלי; עבור מלית לח לערבב בקלילות עם מזלג רק מספיק מרק עוף כדי להרטיב פירורים יבשים.)
תן מגניב ולהשתמש כמו מלית עבור טורקיה.הכנו את המילוי הזה בעציץ, כמו גם, והוספנו את מרק העוף ללחות.עובד מתוך ספר הבישול של בטי קרוקר, בסביבות 1950.הערה: regardling את כמות המלח - כן, הסכום המפורטים לעיל נכון והוא מה שרשום במתכון בטי קרוקר המקורי. כאשר תערובת החמאה מתווספת לראשונה ללחם, אם תטעמו אותה בשלב זה היא עשויה להיראות מלוחה (משום שהיא יושבת ממש על פני השטח של הלחם) אך זכרו שהנוזל והחמאה נספגים בלחם ומחלקים באופן שווה. כמו כן, המתכון הזה, להיות משנת 1950, הוא במיוחד לבישול * בתוך * טורקיה, אשר הרבה אנשים כבר לא עושים, ושוב המלח יהיה לחלק מחדש מן המיצים בבשר. אם אתה משתמש בסיר לבישול המילוי שלך, אני ממליץ להפחית את כמות המלח.הערה # 2: שוב, לגבי המלח. אתה הולך צריך להחליט בעצמך על המלח. לאחר שאכלתי את המתכון הזה לכל שנה מחיי, אני יודעת שהטעם נפלא כפי שהוא נכתב. אבל זה רק אני.