תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מילוי לחם תירס מיושן. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 572 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם סלרי, שיטאקים, פקאנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: לחם תירס מיושן, רוטב לחם תירס מיושן, ו לחם תירס מיושן ללא גלוטן.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 355 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה גדולה. שים מרכיבים מעורבים במחבת כיכר 9 על 4 אינץ'.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.