מלית קינואה עם כרישה, אגוזי מלך, ודובדבנים
מלית קינואה עם כרישה, אגוזי מלך, דובדבנים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, אגוזי מלך, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו מלית קינואה עם כרישה, אגוזי מלך ודובדבנים, סלט פירות קינואה עם דובדבנים ואגוזים, ו סלט קינואה בטטה עם דובדבנים, גבינת עיזים + אגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני.
להוסיף קינואה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג.
בואו לעמוד 5 דקות; מוך עם מזלג.
להמס חמאה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף כרישה, סלרי, נשאר 1/4 כפית מלח, פלפל, ומרווה; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. מערבבים קינואה מבושלת, דובדבנים, אגוזי מלך; לבשל עד מחומם היטב.