מלית שיפון עם חזיר וגבינה
מילוי שיפון חמוץ עם בשר חזיר וגבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, לחם שיפון שאור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו מילוי שקדים שאור, מילוי מאורת נקניק, ו שאור-מילוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מאוד, לזרוק את קוביות הלחם עם 4 כפות של חמאה מומסת, ואז להפיץ על 3 דפי אפייה גדולים.
מפזרים את הפרמזן ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד השחמה ופריך.
בואו מגניב. החזר את הלחם לקערה. תשאיר את התנור דולק.
להמיס את מקל 1 הנותרים של חמאה במחבת גדולה.
מוסיף את הבצל, בצל ירוק וסלרי ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהתרכך, על 12 דקות.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 4 דקות. מערבבים את התפוחים וקורנית ולתת להתקרר.
מגרדים את תערובת התפוחים על קוביות הלחם וזורקים למעיל; מתבלים במלח ופלפל. בקערה גדולה, לטאטא את המניה עם הביצים לשפוך מעל המילוי; לערבב ביסודיות.
חמאה 2 מנות אפייה גדולות, רדודות ולחלק את המילוי ביניהם. מכסים בנייר כסף ואופים עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף ולאפות עד השחמה פריך, על 15 דקות.
הפוך קדימה: המילוי יכול להיות התאספו בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
הערות: בשר חזיר כפרי מבושל הקרקע זמין מ Meacham המדינה Hams, 800-552 - prosciutto יכול להיות טחון דק במעבד מזון.