מלית תפוחי אדמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את מלית תפוחי האדמה. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 6 ומחירו 40 סנט למנה . מנה אחת מכילה 214 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם יש לכם חמאה, לחם, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40% , וזה די טוב. נסו מלית לחם תירס ומרווה , צלעות חזיר קלות על מלית וחזה הודו בגריל עם מלית קרמיני קרני-תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הלחם, תפוחי האדמה והפטרוזיליה. כף לתוך 1-Qt משומן. קְדֵרָה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהחלק העליון משחים קלות.