קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות6
מגזין

מלפפון Vichyssoise עם קרם מנטה

מלפפון Vichyssoise עם קרם מנטה
מלפפון Vichyssoise עם קרם מנטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 11 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, מנטה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלפפון-חמאה וישיסואז, גלידת מלפפון-מנטה, ו קרם וישיסואז של כרישה.

הוראות

1
מטגנים תחילה 3 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
להוסיף מלפפון הבא 4 מרכיבים; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
3
תהליך מרק בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
הכה את הקצפת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס; לקפל מנטה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
6
מגישים מרק עם קצפת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מנטהמנטה
מרקמרק
7
הערה: וישיסואז עשוי להיות קפוא עד 1 חודש. הפשרה במקרר למשך הלילה.