מלפפון Vichyssoise עם קרם מנטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 11 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, מנטה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלפפון-חמאה וישיסואז, גלידת מלפפון-מנטה, ו קרם וישיסואז של כרישה.
הוראות
1
מטגנים תחילה 3 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
להוסיף מלפפון הבא 4 מרכיבים; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
3
תהליך מרק בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
5
הכה את הקצפת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס; לקפל מנטה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
6
מגישים מרק עם קצפת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
מנטה
מרק
7
הערה: וישיסואז עשוי להיות קפוא עד 1 חודש. הפשרה במקרר למשך הלילה.