סלסה מלפפון-אבוקדו יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 72 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, גרידת ליים, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו מלפפון, סלסה אבוקדו מלפפון, ו אננס, מלפפון, וסלסה אבוקדו.
הוראות
1
מערבבים מלפפון בצל ירוק יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא יחד חומץ הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים ויניגרט על תערובת מלפפון, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ענפי שמיר שנקטפו
4
הוסף אבוקדו רק לפני ההגשה, ולזרוק בעדינות לערבב. (אתה יכול לעשות סלסה זה לפני הזמן לקרר עד מוכן לשרת, אבל להוסיף את האבוקדו רק לפני ההגשה.)
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.