מלפפונים הולנדיים של פנסילבניה
מלפפונים הולנדיים של פנסילבניה לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 58 קלוריות. תמורת 44 סנט למנה, אתה מקבל תוספת שמגישה 6. אם יש לכם חומץ, עד 4 מלפפונים, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הקולסלאו ההולנדי של פנסילבניה, פשטידות הבשר ההולנדיות של פנסילבניה ולחמניות התה ההולנדיות של פנסילבניה.
הוראות
מקלפים מלפפונים; פורסים נייר דק לקערה.
מפזרים מלח; מכסים ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות.
שוטפים ומרוקנים מלפפונים. לטפוח בעדינות כדי ללחוץ החוצה את עודפי הנוזלים. בקערה גדולה מערבבים מלפפונים ובצל; לְהַפְרִישׁ. בקערה קטנה מערבבים שמנת חמוצה, חומץ, עירית, זרעי שמיר, פלפל וסוכר.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים רוטב למלפפונים; לזרוק למעיל. מסדרים חסה ועגבניות בקערת הגשה אם רוצים. מעל מלפפונים