ייתכן שגואקמולי הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 224 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבוקדו, אבקת צ'ילי, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בור וחצי אבוקדו ולגרוף את הבשר לקערת ערבוב. מחית אבוקדו עם מזלג, משאיר אותו עדיין קצת שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
להוסיף מרכיבים שנותרו, לערבב בעדינות.
4
להכניס למקרר מכוסה בניילון נצמד לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.