ממרח אבוקדו בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל גואקמולי בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 499 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. 1760 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, רוטב פלפל, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו טוסט ממרח אבוקדו / טוסט ממרח אבוקדו, בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, ו צ'יפס טורטייה בגריל עם גוואקמולי Tomatillo בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום נמוך, ואח שמן קל.
מבשלים את האבוקדו על הגריל שחומם מראש עד מעט השחמה וקרמל. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר את העורות, וקובייה.
מניחים 1/2 כוס האבוקדו לתוך קערת ערבוב, ומועכים יחד עם בצל, פלפל חלפיניו, ושמנת חמוצה. מערבבים במיץ ליים, מלח שום ורוטב פלפל חריף, ואז מקפלים בעדינות את האבוקדו הנותר יחד עם עגבניות שרי וכוסברה. צ ' יל 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.