קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות27
מגזין

ממרח אבוקדו בייקון ועגבניות של ריק ביילס

ממרח אבוקדו בייקון ועגבניות של ריק ביילס
המתכון בייקון של ריק ביילס וגואקמולי עגבניות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 3. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. 1389 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון בינוני עבה, כוסברה, עגול בינוני גדול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט עוף מקסיקני' ריק Bayless עם ממרח אבוקדו ורומיין טרי, Horchata (מותאם מריק Bayless), ו מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה (10 אינץ'), מבשלים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת על חום בינוני, הופכים אותם מדי פעם, עד פריך ושחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים על מגבות נייר, ואז מתפוררים בצפיפות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
חותכים סביב כל אבוקדו, מגזע לפריחה מקצה ובחזרה, ואז לסובב את שני החצאים בנפרד. להוציא את הבור. לגרוף את הבשר מן העור לתוך קערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה מיושנת או מזלג גדול או כף, מועכים את האבוקדו לתוך מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
סקופ את הבצל לתוך מסננת קטנה ולשטוף מתחת למים קרים. לנער את המים העודפים ולהעביר לקערה, יחד עם צ 'ילי צ' יפוטלה, עגבניות, כוסברה (לחסוך קצת לקישוט אם אתה רוצה) ועל 2/3 של בייקון. בעדינות מערבבים לשלב את כל החומרים. טעם ועונה עם מלח, בדרך כלל על 1/2 כפית, ומיץ לימון מספיק כדי להוסיף קצת ניצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.