ממרח אבוקדו הטוב בעולם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל את הטוב ביותר בעולם ממרח אבוקדו. מתאים ל-6 מנות. מתאבן זה יש 226 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך אבוקדו, זרעי רימון, פלפל צ'ילה סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: ממרח אבוקדו הטוב בעולם, ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, ו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole).
הוראות
שלב את הבצל עם מיץ של 2 לימונים בקערה קטנה; לאפשר את הבצל להשרות מיץ לימון במשך 2 שעות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת ולהשליך את מיץ הסיד. תניח את הבצלים בצד.
טוחנים את פלפלים צ ' ילה סראנו, מיץ של 2 לימונים, ומלח יחד במעבד מזון עד חלקה; מוסיפים את האבוקדו ולהמשיך עיבוד עד שמנת וחלק.
מעבירים את התערובת לתוך קערת הגשה קטנה; מקפלים את הבצלים הספוגים, כוסברה קצוצה, וכמחצית זרעי הרימון לתערובת האבוקדו. למעלה עם זרעי הרימון הנותרים ומקשטים עם sprig כוסברה לשרת.