ממרח אבוקדו עם טומטילו צלוי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם בצל, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ו ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות ופלפלים צ'יפוטלה.
הוראות
1
מטאטא Preheat. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
2
מניחים טומטילו על תבנית אפייה מוכנה. Broil עד tomatillos הם רק מושחרים כתמים ומכרז, על 8 דקות לכל צד.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.