קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

ממרח אבוקדו קלאסי

ממרח אבוקדו קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל ממרח אבוקדו קלאסי. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך צ'ילי jalapeño, כוסברה, צ' יפס טורטייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו קלאסי, ממרח אבוקדו קלאסי, ו מטבל אבוקדו קלאסי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט חטיפים או צ ' יפס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגישים עם חטיפים או צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.