קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

ממרח אגוזי לוז-סופגניות

ממרח אגוזי לוז-סופגניות
אגוזי לוז ממרח סופגנייה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלב חם, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות נסו עוגיות אגוזי לוז מלאות שוקולד, מאפינס סובין ממולא בריבה עם אגוזי לוז קלויים, ו לחם מטוגן אגוזים ממולא פירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מיקסר לעמוד חשמלי, שמרים במקום, חלב חם וחמאה מומסת; לערבב היטב עם כף עד שמרים מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 1 כוס קמח, סוכר מגורען, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, וניל, 2 ביצים לתערובת שמרים. עם קובץ מצורף משוט, לערבב על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
החלף מצורף משוט עם וו בצק; להוסיף קמח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד, ואז על מהירות בינונית עד הבצק הוא חלק, אלסטי ומושך משם נקי מצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תרסיס קערה גדולה עם ספריי בישול. טופס בצק לכדור; מקום בקערה. מכסים בניילון נצמד ומקררים כ-8 שעות או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר את הבצק מהמקרר ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים בצק לעובי 1/4-עד 1/2 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות עגול 2 אינץ ' או זכוכית מיץ קטנה, לחתוך 16 עיגולים, לחיצה יחד ולאסוף שאריות בצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
7
גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. במרכזים של 8 מעגלים, כף 1/2 כפית אגוזי לוז להפיץ; קלות מברשת מוכה ביצה סביב קצה העיגולים. למעלה עם עיגולים שנותרו, לחיצה קלה על הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
גליל פירותגליל פירות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים sufganiots על גיליון עוגיות; לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לנוח 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
בטיגון עמוק או סיר כבד 3 ליטר, חום 2 עד 3 אינץ ' שמן כדי 191°. פריי sufganoits, 3 או 4 בכל פעם (לא overcrowd), בשמן חם 1 עד 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
ניקוז על מתלה קירור להציב מעל גיליון עוגיות או מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
בקערה גדולה, במקום אבקת סוכר; רול sufganiots באבקת סוכר; מגניב לפחות 15 דקות. הטלה מחדש באבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך