ממרח אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ממרח אגוזי לוז שוקולד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, עור-על אגוזי לוז, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו ממרח אגוזי לוז שוקולד, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ו יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד) (מתכונים דומים).
הוראות
אגוזי לוז צלויים על תבנית אפייה מעוטרת עד להזהבה קלה, כ -18 דקות. לשפשף את האגוזים החמים במגבת מטבח כדי להסיר עורות.
לסובב אגוזים במעבד מזון, גירוד צדדים לפי הצורך, עד שזה נראה כמו חמאת בוטנים. ממיסים שוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות; בואו להתקרר מעט.
מוסיפים שוקולד ומרכיבים שנותרו לאגוזים במעבד מזון ומערבלים עד שיישארו חלקים (כמה חתיכות אגוזים משובחות).
* אגוזי לוז מאורגון-שם למעשה כל היבול של ארה " ב גדל-טעם הרבה יותר מתוק ורענן מאשר יבוא. מצא אותם בפחים בתפזורת בחנויות מכולת (לבדוק את ארץ המוצא) ו-freddyguys.com, hazelnuthill.com, או yournw.com.