ממרח ארטישוק עוף
ממרח עוף-ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פפריקה, מיונז, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוף-ארטישוק - גבינה ממרח קופסת מתנה, פוקאצ'ה טרייה עם עוף במרינדה ותרד וממרח ארטישוק, ו ממרח ארטישוק חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לבבות ארטישוק במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק. כף לתוך קערה, ולהניח בצד.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עוף ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
הסר עוף מחבת, ולתת מגניב.
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ', ולהניח בצד.
תחליק מחבת עם ספריי בישול, ולהוסיף בצל ושום. Saut 2 דקות או עד מכרז.
מניחים תערובת עוף ובצל במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מוסיפים יוגורט, מיונז, גבינה ורטבים, ודופק עד היטב מעורבב.
מוסיפים תערובת עוף לארטישוקים; מערבבים היטב.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 1 ליטר מצופה ספריי בישול, ומפזרים פפריקה.
אופים תערובת ב 350 במשך 25 דקות או עד מחומם.
מגישים חם או קר עם לחם צרפתי או קרקרים.