ממרח בייקון וגבינה בצל של לינדי
ממרח בייקון וגבינה בצל של ינדי עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1153 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת פרמזן טרי, גבינת שמנת, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-25 דקות. נסו בצל מקורמל, Gruyère, וממרח בייקון, ממרח גבינת שום בצל, ו ממרח גבינת בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה, עד להשחמה שווה ופריך, כ -10 דקות; לנקז על צלחת מרופדת במגבת נייר. להתפורר פעם אחת מגניב למגע.
מקציפים את גבינת שמנת ומיונז יחד בקערה עד אור ורך.
מוסיפים את גבינת הפרמזן, את רוב הבייקון המתפורר, ואת רוב הבצל הירוק לתערובת גבינת השמנת, ומזינים מספיק בייקון ובצל ירוק לקישוט; מערבבים עד שכל המרכיבים משולבים באופן שווה. צ ' יל במקרר עד מוצק מעט, 1 עד 2 שעות; לעצב את התערובת לתוך כדור להתגלגל בייקון שמור בצל ירוק. חזור למקרר עד שנקבע, 8 שעות או לילה.