ממרח גבינה אפויה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 197 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת שמנת, בזיליקום, לחם שום שאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ממרח גבינת פימנטו אפוי, ממרח ארטישוק אפוי וגבינת חלפיניו, ו ברי אפוי עם ממרח תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים גבינת שמנת בקערה בטוחה במיקרוגל; חום במיקרוגל עד מתרכך, 1 עד 2 דקות. מערבבים גבינת מוצרלה ומיונז לתוך גבינת שמנת; חום במיקרוגל עד גבינת מוצרלה נמס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
גבינת שמנת
מיונז
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
3
מערבבים בזיליקום, בצל ירוק, עגבניות ושום לתערובת גבינה; מורחים על פרוסות לחם שאור. מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאור
בצל ירוק
גבינה
שום
מורחים
עגבנייה
באזיל!
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מטגנים בתנור שחומם מראש עד הגבינה הוא חום זהוב מבעבע, 3 עד 10 דקות. מגניב במשך 1 עד 2 דקות לפני ההגשה.