ממרח גבינת חזרת
ניתן להכין את ממרח גבינת חזרת המתכון בערך 25 דקות. מתכון זה מכין 10 מנות עם 679 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חזרת, גבינה מעובדת, בייגלה אפוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ טעם הבית יש 7 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו תבלין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 38%. מתכונים דומים: ממרח גבינת חזרת, ממרח גבינת חזרת, ו ממרח גבינת חזרת עם תותים.
הוראות
בסיר כבד על אש נמוכה שלבו את הגבינה, המיונז, חזרת, רוטב החלב והפלפל. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת מתערבבת.
מגישים עם בייגלה אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב טבילה עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז פאסלין (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.