ממרח חצילים קלויים
אם יש לכם טחינה, פטרוזיליה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ממרח חצילים קלויים, ממרח חצילים קלויים, ו ממרח חצילים קלויים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את החצילים, פלפל, ובצל לקוביות 1 אינץ'. לזרוק אותם בקערה גדולה עם שום, שמן זית, קאיין ומלח ופלפל.
מורחים אותם על תבנית אפייה. צולים במשך 45 דקות, עד שהירקות משחימים קלות ורכים, משליכים פעם אחת במהלך הבישול. מגניב במקצת.
מניחים את הירקות במעבד מזון מצויד בלהב פלדה, מוסיפים את מיץ הלימון וטחינה, ואת הדופק 3 או 4 פעמים כדי להתמזג. טעם של מלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
מקשטים עם פטרוזיליה נוספת.