קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

ממרח סלמון מעושן וחזרת

ממרח סלמון מעושן וחזרת
ממרח סלמון-חזרת מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 113 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מיץ לימון, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו סלמון מעושן עם אגסים וחזרת, פורל מעושן ו-ממרח חזרת, ו מטבל סלמון מעושן עם שמיר וחזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pulse גבינת שמנת ואת המרכיבים הבאים 8 במעבד מזון 7 עד 8 פעמים או עד בשילוב, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. מערבבים סלמון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
העברה לצלחת הגשה.
3
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 2 ימים. אם קר, לתת לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
4
מגישים עם פרוסות תפוח, מקלות סלרי, קרקרים flatbread.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
לחם שטוחלחם שטוח
לכריכהלכריכה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
מקשטים, אם תרצה.
6
טיפ המפלגה: לשמור פרוסים תפוחים או אגסים מ בראונינג על ידי זריקת אותם עם לימון סיד סודה. זה עובד בדיוק כמו מיץ לימון אבל בלי הטעם החמוץ. חומצת הלימון בסודה תשאיר את הפרי טרי.
מרכיבים שתצטרך
חומצת לימוןחומצת לימון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.