קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ממרח עגבניות מיובשות

ממרח עגבניות מיובשות
ממרח עגבניות מיובשות דורש כ-20 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 88 סנט למנה, אתה מקבל תבלין שמגיש 8. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 102 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-7 גרם שומן למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 57 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מלח, שום, עגבניות מיובשות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 64%, המנה הזו מוצקה. נסו ממרח עגבניות מיובשות, ממרח עגבניות מיובשות וממרח עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בבלנדר או מעבד מזון רסק עגבניות, בזיליקום, שמן זית, שום, עגבניות מיובשות, מלח, סוכר לבן ומלח שום. מערבבים לעקביות של משחה ניתנת למריחה. מצננים במקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

לטבול בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "