המתכון קלוי ממרח אבוקדו שקדים עם משמשים יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 35 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 3. אם יש לך סראנו צ'ילה, שקדים, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו שקדים קלויים וגואקמולי צ'יפוטלה, יוגורט עם קינואה קלוי, שקדים ומשמש, ו מחבת כרוב ניצנים צרוב W / משמשים + שקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגרוף את הבשר מן האבוקדו לקערה גדולה. מחית עם החלק האחורי של מזלג גדול או מחית תפוחי אדמה לעשות משחה עבה.
מוסיפים את שאר החומרים מלבד השקדים ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מיץ לימון ומלח נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מקשטים עם השקדים (אם משתמשים) ומגישים מיד או מניחים יריעת ניילון על פני השטח של ממרח האבוקדו ומקררים למשך עד 2 שעות. (לעטוף פלסטיק ישמור מממרח האבוקדו מלהפוך חום.)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.