ממתק חמאה-פאדג'בוטנים
ממתק חמאה-פאדג'בוטנים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חלב מרוכז, בוטנים קלויים יבשים, חמאת בוטנים גושית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חמאה חמאת בוטנים פאדג', חמאת בוטנים פאדג'חמאה, ו מילקשייק ריבת חלב עם שוקולד חמאת בוטנים פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד חלקה; להסיר מן החום. מערבבים בחמאת בוטנים עבה, תמצית וניל, ומלח עד מעורבב; מערבבים בוטנים קצוצים.
יוצקים לתוך מחבת מרובעת 9 אינץ חמאה. צמרמורת עד המשרד; לחתוך לריבועים. חנות פאדג ' במקרר.
הערה: בקלות, מיקרוגל הראשון 3 מרכיבים בקערה 2 ליטר מיקרוגל בטוח בגובה 2 עד 3 דקות או עד נמס, ערבוב פעמיים.