ממתק נוגט קרמל בוטנים פריך
ממתק נוגט קרמל בוטנים פריך יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-27 ומחירו 83 סנט למנה מנות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קרם מרשמלו, סוכר מגורען, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קרמל נוגט ממתקים, סוכריות חמאת בוטנים פריכות, ו עוגת בוטנים-קרמל-ממתק (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מרית חסינת חום, מדחום ממתקים
מרססים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס נון סטיק ומרפדים בנייר אפייה ומשאירים 2 סנטימטרים של מעבר מכל צד.
שלב את חמאת הבוטנים, וניל וקרם המרשמלו בקערת ערבוב גדולה ושמור.
שלב את הסוכר, השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים בעזרת מרית חסינת חום עד להמסת הסוכר. התאימו את הסיר עם מדחום ממתקים והמשיכו במעקב עד שהתערובת מתחילה להפוך לצבע ענבר בהיר והטמפרטורה מגיעה ל -250 מעלות פרנהייט, 4 עד 5 דקות.
ברגע שהנוגט שלך פוגע ב -250 מעלות פרנהייט, הסר מהאש והוסף לתערובת המרשמלו.
מערבבים יחד לשילוב מלא, אך אל תעבדו יתר על המידה. התערובת צריכה להיות קלה ורכה. מכבים את הנוגט לתבנית המוכנה ומורחים בצורה אחידה בעזרת מרית גומי המצופה בתרסיס נון סטיק.
מכניסים למקרר להתקררות ומתחילים בשכבה הבאה שלכם, הקרמל.
מוסיפים את הסוכר, השמנת וסירופ התירס לסיר בעל תחתית כבדה על אש בינונית. מערבבים בזהירות לשילוב עם מרית חסינת חום עד להמסת הסוכר ומביאים את התערובת לרתיחה. הפסיקו לערבב ולהרתיח עד שהתערובת מתחילה להפוך לצבע ענבר ומגיעה ל -250 מעלות פרנהייט, 8 עד 10 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה, בזהירות, מכיוון שהיא תקצף. (
הוספת החמאה בסוף תפסיק את הבישול ותשמור על הקרמל שלך רך ולעיס.) המשיכו לערבב עד שהכל מומס, ואז ערבבו פנימה את הבוטנים. מפתה ככל שיהיה, לעולם אל תדביק את האצבע בקרמל חם לפי הטעם, סוכר נשרף וכואב!
יוצקים את הקרמל על הנוגט ומורחים בצורה אחידה בעזרת המרית.
מכניסים למקרר עד שהקרמל קריר לחלוטין, 15 דקות.
מעבירים את הממתק לקרש חיתוך.
חותכים לאורך לשליש ואז לרוחב בתשעה מלבנים בגודל 1 אינץ', בעזרת סכין חדה שרוססה בתרסיס ללא מקל. אתה יכול לסמן את נוגט הקרמל בעזרת הסכין שלך כמדריך לפני שאתה חותך את הסורגים שלך.
לשוקולד: ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום המונחת על תבנית מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס וחלק, 8 עד10 דקות. טובלים כל חתיכת ממתקים ומכסים לחלוטין בשוקולד מכל הצדדים, בעזרת שני מזלגות, ומאפשרים לעודף לטפטף.
הניחו על מתלה קירור תיל כדי שהעודף יטפטף בזמן שאתם טובלים את כל הסורגים. לאחר טבילת הסורגים, העבירו לתבנית מרופדת קלף והניחו לשוקולד להתייצב במקרר לפחות 20 דקות.