קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ממתק קרקר

ממתק קרקר
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סוכריית קרקר מלוחה, קרקר קרקר תפוח קרמל, ו סוכריות שוקולד קרקר סודה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו מחבת 10×15 אינץ ' עם רדיד לא מקל או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להניח קרקרים זה לצד זה על החלק התחתון של הצדדים נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים חמאה ומלח בסיר גדול ומביאים לרתיחה עדינה. אם החמאה קרה, תן להמיס לפני הוספת הסוכר. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, להגדיר טיימר במשך 3 דקות ומרתיחים, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
יוצקים קרקרים ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים בתנור במשך 5 דקות. במהירות מפזרים שוקולד על ממתקים חמים ולתת לעמוד במשך כ 3 דקות או עד שוקולד מתחיל להמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מורחים שוקולד על קרקרים, ואז מפזרים אגוזים. הערה: אם שוקולד אינו נמס מספיק מהר בשבילך, לזרוק את המחבת בתנור לרגע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לכריכהלכריכה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה, ולאחר מכן להעביר למקרר כדי להתקרר ולהגדיר.