קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ממתק קרקר

ממתק קרקר
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סוכריית קרקר מלוחה, קרקר קרקר תפוח קרמל, ו סוכריות שוקולד קרקר סודה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו מחבת 10×15 אינץ ' עם רדיד לא מקל או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להניח קרקרים זה לצד זה על החלק התחתון של הצדדים נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים חמאה ומלח בסיר גדול ומביאים לרתיחה עדינה. אם החמאה קרה, תן להמיס לפני הוספת הסוכר. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, להגדיר טיימר במשך 3 דקות ומרתיחים, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
יוצקים קרקרים ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
אופים בתנור במשך 5 דקות. במהירות מפזרים שוקולד על ממתקים חמים ולתת לעמוד במשך כ 3 דקות או עד שוקולד מתחיל להמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מורחים שוקולד על קרקרים, ואז מפזרים אגוזים. הערה: אם שוקולד אינו נמס מספיק מהר בשבילך, לזרוק את המחבת בתנור לרגע.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לכריכהלכריכה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה, ולאחר מכן להעביר למקרר כדי להתקרר ולהגדיר.