קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

ממתקי פירות בטעם אשכולית

ממתקי פירות בטעם אשכולית
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? ממתקי פירות עשויים להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת פקטין, 1/2 כפית גרידת אשכוליות מגוררת דק, מיץ אשכוליות, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: משמש פטה דה פרי, תות פטה דה פירות, ו הודו ופירות יבשים פטה.

הוראות

1
חותכים פיסת נייר קלף באורך 16 אינץ 'ומקפלים על הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם הקלף, בצד התפר למטה (2 הקצוות הארוכים יתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, הקפאה בנוחות לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מניחים 1 כוס הסוכר, רסק תפוחים, מיץ, פקטין בסיר בינוני להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פקטיןפקטין
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים על חום בינוני ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לצרף מדחום ממתקים לסיר, להוסיף 1 כוס יותר של הסוכר (להגדיר את 1/2 כוס הנותרים בצד), ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 104°, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום ולהסיר את המדחום. מערבבים את ההתלהבות ואת צבע מאכל, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ומקררים עד סט, על 2 עד 3 hours.To הסר את הפרי מן המחבת, מפזרים 1/4 כוס הסוכר הנותר בשכבה דקה, אפילו על גודל מחבת האפייה על קרש חיתוך. הפוך את המחבת, ואת פטה דה פרי, על הסוכר לקלף ולהשליך את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
חותכים את הפירות ל 1 ריבועים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
מפזרים את 1/4 הנותרים כוס סוכר באופן שווה על החלק העליון ולזרוק את הריבועים בסוכר לחלוטין מעיל. לאחסן במיכל מכוסה בטמפרטורת החדר או לקרר עד 2 שבועות. (אם פירות פטה סופג את ציפוי הסוכר, פשוט לזרוק את החלקים עם יותר סוכר לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי