ממתקי שוקולד חמאת בוטנים לא אופים
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל שוקולד לא לאפות חמאת בוטנים ממתקים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם חמאה, שבבי חמאת בוטנים, חטיפי גרנולה פריכים חמאת בוטנים טבע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), לא לאפות שוקולד קוקוס חמאת בוטנים עוגיות ממתקים, ו לא לאפות חמאת בוטנים חטיפי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של צלחת אפיית זכוכית 13x9 אינץ ' (3 ליטר) עם לסכל, משאיר רדיד תלוי מעל 2 צדדים מנוגדים של מחבת. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. בקערת מעבד מזון עם להב מתכת, מניחים עוגיות. כיסוי; לעבד עד עוגיות קצוצים דק.
בסיר 2 ליטר, לבשל מרשמלו וחמאה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מותך. מערבבים עוגיות קצוצות ו 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס עד מעורב היטב. לחץ בתחתית תבנית אפייה.
בקערה בינונית למיקרוגל, חלב מיקרוגל וצ ' יפס חמאת בוטנים נחשפו ב -30 שניות גבוהות. מערבבים; מיקרוגל 30 עד 60 שניות יותר, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה וקרם. מערבבים בחמאת בוטנים עד חלקה. מערבבים בוטנים וחטיפי גרנולה כתושים.
מורחים על שכבת שוקולד. אם תערובת חמאת בוטנים מתחילה להגדיר, מיקרוגל נחשף על גבוה 15 עד 30 שניות או עד חם להפיץ.
בקערה קטנה למיקרוגל נשאר מיקרוגל 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס ואת השמן שנחשף על 30 עד 45 שניות או עד שבבי נמסים וניתן לערבב חלק.
טפטוף שוקולד באלכסון על שכבת חמאת בוטנים. להכניס למקרר 30 דקות או עד סט. כדי לחתוך ברים, להסיר מחבת, באמצעות רדיד להרים.
חותכים ל 8 שורות על ידי 4 שורות. החנות מכוסה במקום מגניב.