קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ממתקי תירס וגבינה

ממתקי תירס וגבינה
אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מוצרלה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. להעביר מדף אחד לחלק העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר, מבשלים את התירס עם חלב ואבקת בצל, אם משתמשים, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצלאבקת בצל
תירסתירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
שלב את עמילן התירס עם כ 2 כפות מים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
4
הוסף את עמילן התירס לתערובת התירס והקציף מעל חום בינוני במשך 3 דקות. מתבלים את הקרם עם מעט אגוז מוסקט, מלח, פלפל ורוטב חריף אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב חריףרוטב חריף
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קרםקרם
תירסתירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר מהחום, לכסות ולשמור חם.
6
מרתיחים את מקרוני המרפק במים מלוחים מתגלגלים מלאים במשך 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
מיםמים
7
מסננים את המקרוני היטב ומוסיפים לקרם התירס.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
קרםקרם
תירסתירס
8
מוסיפים את הצ ' דר, חצי המוצרלה והביצה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ביצהביצה
9
יוצקים לתוך צלחת תבשיל 4 כוס או מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' ומעל עם המוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מחבתמחבת
10
בשקית ניילון zip-top, לרסק קלות את קרוטונים באמצעות פטיש קטן או מערוך. מערבבים יחד את השמן ואת קרוטונים כתוש להתפשט על החלק העליון של תערובת מקרוני ותירס. מבשלים על המדף העליון עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
מקרונימקרוני
מורחיםמורחים
תירסתירס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מערוךמערוך
11
מגישים עם רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
12
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.