ממתקי תירס וגבינה
אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מוצרלה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. להעביר מדף אחד לחלק העליון של התנור.
בסיר, מבשלים את התירס עם חלב ואבקת בצל, אם משתמשים, במשך 5 דקות.
שלב את עמילן התירס עם כ 2 כפות מים ומערבבים היטב.
הוסף את עמילן התירס לתערובת התירס והקציף מעל חום בינוני במשך 3 דקות. מתבלים את הקרם עם מעט אגוז מוסקט, מלח, פלפל ורוטב חריף אם משתמשים.
הסר מהחום, לכסות ולשמור חם.
מרתיחים את מקרוני המרפק במים מלוחים מתגלגלים מלאים במשך 4 עד 6 דקות.
מסננים את המקרוני היטב ומוסיפים לקרם התירס.
מוסיפים את הצ ' דר, חצי המוצרלה והביצה. מערבבים היטב.
יוצקים לתוך צלחת תבשיל 4 כוס או מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' ומעל עם המוצרלה הנותרים.
בשקית ניילון zip-top, לרסק קלות את קרוטונים באמצעות פטיש קטן או מערוך. מערבבים יחד את השמן ואת קרוטונים כתוש להתפשט על החלק העליון של תערובת מקרוני ותירס. מבשלים על המדף העליון עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.