מנגו-ג'לטין Raspberry
המתכון מנגו - Raspberry שכבות ג'לטין מוכן בתוך כ 4 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מתאבן. לך לחנות ותביא נענע, פטל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו שכבות של ג'לטין לחג המולד, ג'לטין שכבות קראן-מנדרינה, ו עוגת גבינה שכבתית עם ג'לטין הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1-1 / 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים לתערובות ג ' לטין פטל בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים ב 1 כוס המים הנותרים; לשפוך חצי לתוך 2-qt. עובש ריסס עם ספריי בישול. להזמין 5 פטל; להוסיף שנותר ג ' לטין עובש. מקררים 30 דקות. או עד ג ' לטין הוא מעובה. מכסים עם הנותרים ג ' לטין פטל; לקרר 20 דקות. או עד שנקבע אבל לא המשרד.
מוסיפים לתערובות ג ' לטין לימון בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
השתמש מקלף ירקות כדי להסיר 5 (3x1-1/2 אינץ') רצועות מנגו; לעטוף בחוזקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. קוצצים מנגו שנותר; מניחים במעבד מזון. תהליך עד חלקה; זן.
להקציף מנגו מתוח לתוך ג ' לטין לימון עד מעורבב. בעדינות לשפוך על שכבת ג ' לטין פטל עובש. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
מגלגלים כל רצועת מנגו ליצירת קונוס, החל בקצה אחד קצר.
מקום 1 שמורות פטל במרכז כל קונוס. השתמש לקישוט קינוח יחד עם מנטה.