מנגו גראטן
מנגו גראטן יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 187 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכי לחנות וקחי יוגורט וניל, חמאה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), צ'יקונים בלגיים מוקרמים (Endives Au Gratin), ו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה).
הוראות
מטלית חום. בעזרת סכין כבדה וחדה, חותכים את המנגו לאורך כל צד של הבור.
הסר את העור לחתוך את הפרי לחתיכות בגודל ביס. מחלקים בין 2 ramekins קטן ומערבבים את גרידת הסיד. למעלה עם היוגורט וסוכר חום ונקודה עם החמאה. שפריץ עם מיץ לימון. צלייה 2 עד 3 דקות או רק עד שהציפוי נמס וחום.