קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

מנגו האבנרו סלסה

מנגו האבנרו סלסה
סלסה Habanero מנגו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, Habanero קלוי סלסה מנגו, ו סלסת מנגו חבנרו צלויה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים פלפל habanero, מנגו, ובצל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
טפטוף עם שמן זית; לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
צלי על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש במשך 10 דקות. הפעל את המטגן של התנור וצלה במשך 5 דקות נוספות. הזז תבנית אפייה למדף העליון של התנור; מטגן עד שבצל ומנגו מתחילים שלפוחיות פלפל חום habanero, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מעט קריר.
6
לובש כפפות, להסיר גזע פלפל habanero ולמקם פלפל במעבד מזון קטן או בלנדר; מוסיפים מנגו, בצל, שום, כוסברה, מיץ לימון, ומלח. מתבלים עם פלפל שחור וכמון. דופק עד סלסה משולב מעט שמנמן. מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה עבור טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.