קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

מנגו האבנרו סלסה

מנגו האבנרו סלסה
סלסה Habanero מנגו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, Habanero קלוי סלסה מנגו, ו סלסת מנגו חבנרו צלויה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים פלפל habanero, מנגו, ובצל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם שמן זית; לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
צלי על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש במשך 10 דקות. הפעל את המטגן של התנור וצלה במשך 5 דקות נוספות. הזז תבנית אפייה למדף העליון של התנור; מטגן עד שבצל ומנגו מתחילים שלפוחיות פלפל חום habanero, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מעט קריר.
6
לובש כפפות, להסיר גזע פלפל habanero ולמקם פלפל במעבד מזון קטן או בלנדר; מוסיפים מנגו, בצל, שום, כוסברה, מיץ לימון, ומלח. מתבלים עם פלפל שחור וכמון. דופק עד סלסה משולב מעט שמנמן. מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה עבור טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.