קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מגזין

מנגו טירמיסו ברוטב פטל

מנגו טירמיסו ברוטב פטל
המתכון מנגו טירמיסו עם רוטב פטל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך קוקוס, חלב קוקוס, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות גבינה קטנות עם מנגו-רוטב פטל, סלמון אלסקה פראי עם רוטב צ'יפוטלה פטל וסלט מנגו, ו Raspberry Tiramisu (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים מנגו וחותכים מהבור לאורך לפרוסות 1/4 אינץ'. מידה 1 כוס של החלקים הקטנים ביותר; כיסוי וצינה הנותרים פרוסות גדולות. בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת 1 מנגו כוס חלב קוקוס לטהור חלק; לשפוך לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב חלמונים ביצה, סוכר מגורען, וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
לטאטא מעל מים רותחים עד התערובת מגיעה 14
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
התאם חום כדי לשמור על תערובת בין 140 ל -150, ולהמשיך לטאטא במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום ולהוסיף את גבינת מסקרפונה; מערבבים עד תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
6
בקערה עמוקה עם מיקסר על מהירות גבוהה, קצפת ואבקת סוכר עד השמנת מחזיקה פסגות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את תערובת מסקרפונה ומקפלים בעדינות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8
להפריד חתיכות ladyfinger. עם מזלג, לטבול חצי חתיכות, 1 בכל פעם, במנגו טהור מעיל; להרים, לנקז בקצרה, ולסדר צד שטוח למטה בשכבה אחת במחבת מרובע 9 אינץ'. מכסים ladyfingers במחבת עם חצי תערובת mascarpone, להפיץ אותו ברמה. חזור לטבול חתיכות ladyfinger שנותרו מנגו טהור ולסדר שכבה אחת מעל תערובת mascarpone במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מורחים הנותרים תערובת mascarpone בצורה חלקה על השכבה העליונה של ladyfingers. לכסות טירמיסו אטום וצינה לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים קוקוס עד הזהב, 4 עד 6 דקות; לשפוך לתוך קערה קטנה. כאשר מגניב, לכסות אטום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כדי לשרת, לחתוך טירמיסו ל 9 ריבועים שווים. השתמש במרית רחבה כדי להרים חלקים ולהגדיר על צלחות. מסדרים פרוסות מנגו שמורות באופן שווה על מנות ומפזרים באופן שווה עם קוקוס קלוי; רוטב פטל כפית באותה מידה סביב קינוחים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט