מנגו טירמיסו ברוטב פטל
המתכון מנגו טירמיסו עם רוטב פטל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך קוקוס, חלב קוקוס, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות גבינה קטנות עם מנגו-רוטב פטל, סלמון אלסקה פראי עם רוטב צ'יפוטלה פטל וסלט מנגו, ו Raspberry Tiramisu (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים מנגו וחותכים מהבור לאורך לפרוסות 1/4 אינץ'. מידה 1 כוס של החלקים הקטנים ביותר; כיסוי וצינה הנותרים פרוסות גדולות. בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת 1 מנגו כוס חלב קוקוס לטהור חלק; לשפוך לתוך קערה.
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב חלמונים ביצה, סוכר מגורען, וברנדי.
לטאטא מעל מים רותחים עד התערובת מגיעה 14
התאם חום כדי לשמור על תערובת בין 140 ל -150, ולהמשיך לטאטא במשך 3 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את גבינת מסקרפונה; מערבבים עד תערובת מעורבב היטב.
בקערה עמוקה עם מיקסר על מהירות גבוהה, קצפת ואבקת סוכר עד השמנת מחזיקה פסגות נפרדות.
מוסיפים את תערובת מסקרפונה ומקפלים בעדינות כדי להתמזג.
להפריד חתיכות ladyfinger. עם מזלג, לטבול חצי חתיכות, 1 בכל פעם, במנגו טהור מעיל; להרים, לנקז בקצרה, ולסדר צד שטוח למטה בשכבה אחת במחבת מרובע 9 אינץ'. מכסים ladyfingers במחבת עם חצי תערובת mascarpone, להפיץ אותו ברמה. חזור לטבול חתיכות ladyfinger שנותרו מנגו טהור ולסדר שכבה אחת מעל תערובת mascarpone במחבת.
מורחים הנותרים תערובת mascarpone בצורה חלקה על השכבה העליונה של ladyfingers. לכסות טירמיסו אטום וצינה לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים קוקוס עד הזהב, 4 עד 6 דקות; לשפוך לתוך קערה קטנה. כאשר מגניב, לכסות אטום.
כדי לשרת, לחתוך טירמיסו ל 9 ריבועים שווים. השתמש במרית רחבה כדי להרים חלקים ולהגדיר על צלחות. מסדרים פרוסות מנגו שמורות באופן שווה על מנות ומפזרים באופן שווה עם קוקוס קלוי; רוטב פטל כפית באותה מידה סביב קינוחים.