קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

מנגו מאניה סלסה

מנגו מאניה סלסה
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. מתכונים דומים: עוף מנגו בגריל עם רוטב מנגו תות, סניקרדודל קוקי מאניה, ו פטריות מאניה Marzetti לאמא.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. גרגר גריל שמן קל, ומניחים בצל על גריל. מבשלים עד מעט מושחר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
קוביות בצל, ולשלב עם מנגו, שום, habanero, כוסברה, סיידר תפוחים בקערת ערבוב. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
שוםשום
מנגומנגו
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.