מנגו מטוגן קוקוס עם רוטב רום קינמון
קוקוס מטוגן מנגו עם רוטב רום קינמון יכול להיות רק טבעוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך שמן צמחי, מים בתוספת 1 1 / מי קרח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו נאגטס עוף מטוגן בקוקוס עם רוטב טבילת מנגו, שרימפס קוקוס עם רוטב מטבל קוקוס מנגו, ו עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את מיץ התפוזים עם 2 כוסות מים, סוכר מגורען ורום ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 30 דקות.
מוסיפים את הקינמון ומבשלים עוד 5 דקות.
יוצקים את הרוטב לקערה חסינת חום או כד.
ללטף את מנגו יבש עם מגבות נייר. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם 1/2 כוס סוכר של ממתקים, קורנפלור ו 1 1/2 כוסות של מי קרח עד חלקה.
בסיר גדול, חום 1 אינץ ' של שמן כדי 37
טובלים 4 חתיכות מנגו בבלילה ומוסיפים אותם לשמן החם. פריי, פונה פעם אחת, עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
מסננים את כיסוני המנגו על מגבות נייר וחוזרים עם המנגו הנותרים.
מעבירים את הטוגנים למגש מחומם ואבק עם סוכר של ממתקים.
מגישים עם הרוטב ו frache קרם לצד.