מנגו-מיסו מחי עם עדשים וגפן-עגבניות בשלות
מנגו-מיסו מחי עם עדשים וגפן-עגבניות בשלות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 339 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין אורז, שמן אגוז מקדמיה, מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו, ו דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו עדשים לפי הוראות החבילות.
מערבבים עדשים עם מנטה, חומץ ו 4 כפות שמן אגוז מקדמיה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מקררים עד ההגשה.
מקציפים יחד מנגו, מיסו, מירין וסאקה בקערה קטנה.
מפזרים פילה עם 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל שחור.
חום שנותר 1 כף שמן אגוז מקדמיה ב ווק על חום גבוה. פילה צרוב במהירות משני הצדדים עד השחמה אבל לא מבושל דרך.
מברשת פילה עם תערובת מנגו-מיסו, להתהפך. מבשלים דגים מעל חום בינוני 6 דקות או עד רק אטום ברחבי.
מגישים פילה על סלט עדשים עם עגבניות וגזרת נחלים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.