קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

מנגו-מיסו מחי עם עדשים וגפן-עגבניות בשלות

מנגו-מיסו מחי עם עדשים וגפן-עגבניות בשלות
מנגו-מיסו מחי עם עדשים וגפן-עגבניות בשלות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 339 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין אורז, שמן אגוז מקדמיה, מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו, ו דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו עדשים לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
2
מערבבים עדשים עם מנטה, חומץ ו 4 כפות שמן אגוז מקדמיה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
עדשיםעדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מקציפים יחד מנגו, מיסו, מירין וסאקה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים פילה עם 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
חום שנותר 1 כף שמן אגוז מקדמיה ב ווק על חום גבוה. פילה צרוב במהירות משני הצדדים עד השחמה אבל לא מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מברשת פילה עם תערובת מנגו-מיסו, להתהפך. מבשלים דגים מעל חום בינוני 6 דקות או עד רק אטום ברחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
7
מגישים פילה על סלט עדשים עם עגבניות וגזרת נחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עדשיםעדשים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.