מנגו מקדמיה פריך
צריך קינוח צמחוני? מנגו מאקדמיה קריספ יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מנגו פריך עם אגוז מקדמיה, אגס פריך עם ציפוי מקדאמיה חמאה, ו תפוח פריך עם ג'ינג'ר מתוק ואגוזי מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 כוס סוכר מגורען קורנפלור, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים מנגו, מיץ, ו 2 כפיות חמאה מומסת, ולזרוק בעדינות לשלב.
מניחים תערובת מנגו בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין ציפוי, כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 3 כפות סוכר מגורען, סוכר חום, וג ' ינג ' ר, ערבוב היטב.
חותכים 3 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים אגוזים.
מפזרים תערובת קמח באופן שווה על תערובת מנגו.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד השחמה.