מנגו עוף פיקטה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? עוף מנגו פיקטה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 984 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מים, נקטר מנגו, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הביצה, 2 כפות מיץ לימון, ו 1 כוס נקטר מנגו בקערה, ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח, אבקת שום ופלפל בצלחת רדודה, ומניחים בצד. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ומאפשרים לעודף להתנקז. לחץ לתוך תערובת הקמח כדי מעיל ולנער את עודף.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים את חזה העוף לתוך השמן החם, ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 4 דקות לכל צד. בינתיים, להקציף יחד 1 כוס מנגו צוף, מים, רוטב סויה, חומץ בלסמי, דבש, 2 מיץ לימון כף, שמן שומשום, עמילן תירס. ברגע שהעוף חום משני הצדדים, יוצקים את התערובת בלסמית. להביא לרתיחה, ולבשל 10 דקות יותר.