מנגו עם סירופ ג'ינג'ר מנטה
מנגו עם סירופ זנגביל מנטה דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 152 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך זנגביל, עלי נענע, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. , וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מנגו בסירופ זנגביל מנטה, מנגו עם סירופ ג'ינג'ר מנטה, ו סלטים רציניים: פירות אבן עם סירופ ג'ינג'ר ליים ונענע.
הוראות
מביאים מים וסוכר לרתיחה בסיר ומבשלים עד שהסוכר נמס, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום, מערבבים במטבעה ותלול במשך 5 דקות.
מניחים את המנגו בקערה, מסננים את תערובת הסירופ על המנגו, מכסים, ולתת צמרמורת במקרר במשך 30 דקות.
מגישים מעל גלידה או עקף עם יוגורט וניל.