מנגו פסיפל פירות להתפורר
מנגו פסיפל פרי קראמבל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . גשו לסופר וקנו פסיפלורה, מנגו, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . , שהוא מוצק. נסו מנגו פסיפל פירות להתפורר, שייק פירות מנגו ותשוקה, ו פסיפלורה-מנגו שייק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מערבבים את הקמח ואת הסוכר החום בקערה, וחותכים את החמאה לתערובת הקמח-סוכר עם חותך מאפה או שני סכיני שולחן עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס.
מוסיפים את שיבולת השועל, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
מניחים את המנגו בקוביות על תחתית תבנית האפייה המשומנת, ומכניסים את עיסת פסיפלורה על המנגו. מערבבים לערבב באופן שווה להפיץ את הפרי בצלחת.
מפזרים את הפרי עם ציפוי שיבולת השועל, מוודא שהוא מכוסה במלואו.
מפזרים קצת קינמון נוסף מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון יש השחמה ואת הפרי הוא רך, על 20 דקות.