קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנגו פסיפל פירות להתפורר

מנגו פסיפל פירות להתפורר
מנגו פסיפל פרי קראמבל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . גשו לסופר וקנו פסיפלורה, מנגו, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . , שהוא מוצק. נסו מנגו פסיפל פירות להתפורר, שייק פירות מנגו ותשוקה, ו פסיפלורה-מנגו שייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את הקמח ואת הסוכר החום בקערה, וחותכים את החמאה לתערובת הקמח-סוכר עם חותך מאפה או שני סכיני שולחן עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את שיבולת השועל, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
4
מניחים את המנגו בקוביות על תחתית תבנית האפייה המשומנת, ומכניסים את עיסת פסיפלורה על המנגו. מערבבים לערבב באופן שווה להפיץ את הפרי בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
טפטוף מיץ ליים על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
6
מפזרים את הפרי עם ציפוי שיבולת השועל, מוודא שהוא מכוסה במלואו.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
7
מפזרים קצת קינמון נוסף מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון יש השחמה ואת הפרי הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות