מנגו-צ'ילי ג' אם
מנג אם יש לך צ'ילי jalapeño, סוכר, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סלסה צ'ילי מנגו, שייק מנגו צ'ילי, ו צ'ילי מנגו בלאדי מרי.
הוראות
מניחים צ 'ילי על תבנית אפייה קטנה ומטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מהחום, פונה לפי הצורך, עד צ' ילי חרוכים ושרופים בכל רחבי, 10 עד 12 דקות. מגניב.
להסיר ולהשליך את העור, הגבעולים והזרעים. צ ' ילי קוצצים גס.
במחבת 6-8 ליטר, לשלב מנגו, צ ' ילי, ומיץ לימון.
מערבבים פקטין עם 1/4 כוס סוכר. מערבבים לתוך מנגו. ערבוב, להביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מוסיפים 3/4 כוסות סוכר ומערבבים עד שהתערובת חוזרת לרתיחה מתגלגלת. מערבבים ומרתיחים בדיוק 1 דקה יותר.
מצקת לתוך צנצנות שימורים נקיים בתוך 1/8 אינץ ' של הדף. חישוקי צנצנת לנגב. הגדר נקי, מכסים שטוחים על גבי. בורג על להקות. הפוך צנצנות במשך 5 דקות, ואז להפוך זקוף.
בואו להתקרר לפחות 24 שעות. בדוק חותמות על ידי לחיצה חזקה על מרכזי העפעפיים. אם מכסה קופץ בחזרה, זה לא אטום; לאחסן אותו במקרר.