מנגולד שוויצרי עם חומוס וקוסקוס
מנגולד שוויצרי עם חומוס וקוסקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 655 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.64 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מנגולד שוויצרי, מלח כשר, צימוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בצנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגסים עם צנוברים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו מנגולד שוויצרי וחומוס, חומוס ומנגולד שוויצרי, ו פשטידת סיר דלעת חורף עם מנגולד שוויצרי וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים רותחים ומערבבים. מכסים היטב ומניחים לעמוד 10 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, על אש נמוכה, צולים את הצנוברים, מנערים את התבנית לעיתים קרובות, עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת. מחזירים את המחבת לאש בינונית, מוסיפים את השמן ומחממים למשך 1 דקה.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את גרגירי החומוס, הצימוקים, המנגולד, המלח והפלפל. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהמנגולד רך, כ -5 דקות.
מסירים מהאש. מקציפים את הקוסקוס במזלג ומחלקים בין צלחות בודדות. למעלה עם המנגולד ומפזרים את הצנוברים.עֵצָה: קל לגוון את המתכון הבסיסי הזה משבוע לשבוע. נסה להשתמש בתרד במקום מנגולד שוויצרי, שקדים במקום צנוברים או דומדמניות כתחליף לצימוקים.