מנגל גריל קוביות סטייק סינטה עם רוטב ברביקיו JALAPENO
המתכון ברביקיו גריל Cubed סטייק סינטה עם רוטב ברביקיו Jalapeno יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1008 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. אם יש לכם רוטב ברביקיו היקורי, סלט כרוב חמוץ שמיר, קוביות " סטייק סינטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, על הגריל: סטייק Chimichurri Sirloin של הסוחר ג'ו, ו קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר.
הוראות
לנקב את הסטייקים עם מזלג לעשות חורים רבים.
בקערה בינונית, מערבבים רוטב ברביקיו, בצל ירוק, שום, רוזמרין ופלפל חלפיניו.
הסר 1/2 כוס תערובת ושמורה עבור לחמניות.
מוסיפים 1/4 כוס שמן ואת הסטייקים לקערה ולתת לרבד במשך 30 דקות, או עד 2 שעות.
מחממים גריל לסורגים בינוניים ושמן.
מניחים סטייקים על גריל משומן וגריל 3 עד 4 דקות בכל צד.
הסר סטייקים לצלחת ולהניח בצד.
לשפשף גריל עם 2 כפות שמן. בצל גריל עד סימני החריכה הרצויים נעשים.
מברשת את הצדדים לחתוך של לחמניות עם חמאה מומסת טוסט( או גריל); להפריש. למעלה כל סטייק עם 2 פרוסות גבינה וכמה בצל בגריל.
מניחים את הסטייקים בחזרה על הגריל, ומכסים עד גבינה מותכת.
מורחים לחמניות קלויות עם 1/2 כוס רוטב שמור, אם תרצה, ומניחים את הסטייקים על החצי התחתון של הלחמניות. מכסים עם החצאים העליונים ומגישים עם סלט כרוב וחמוצים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר