קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס)

מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס)
מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס) הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טופו ארוז במים, שמן שומשום, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 57 דקות. נסו מנדו (כופתאות קוריאניות), מנדו (כופתאות קוריאניות), ו כופתאות קוריאניות וסלט טרי עם רוטב חריף, חריף ומתוק (ביבים מנדו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים. שרימפס פרפר על ידי חיתוך כל לאורך הגב שלה, חיתוך ל, אבל לא דרך, בתוך עקומת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
להסיר ולהשליך וריד.
3
מניחים שרימפס butterflied על צלחת נייר מצופה מגבת; לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מניחים פטריות, בצל ושום במעבד מזון מיני; דופק עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מניחים תערובת פטריות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים חזיר במעבד; דופק עד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מוסיפים חזיר לתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
להוסיף טופו, שמן, פלפל, ומלח לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), להרטיב את הקצה החיצוני של גיוזה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מניחים 1 שרימפס על העור, בצד לחתוך למטה, כך הזנב מעט מצביע למעלה; לאפשר זנב לתלות על קצה החיצוני של העור. כפית על 1 כפית מילוי על שרימפס. מקפלים עור gyoza מעל שרימפס כך הקצוות נפגשים על גבי; הקש קצוות לאטום. להרטיב צד אחד של התפר עם מים; תפר קפלים 5 או 6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
מניחים כופתה, צד התפר למעלה, על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לחות; מכסים במגבות נייר לחות כדי למנוע ייבוש. חזור על הנוהל עם שאריות עורות גיוזה, שרימפס ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
קו 2 מגשים של ספינת במבוק עם עלי כרוב; למעלה עם מכסה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
13
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מקום קיטור במחבת; כרוב קיטור 4 דקות או עד כרוב wilts. מסדרים כופתאות במגשים על גבי כרוב; קיטור 8 דקות או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מגישים עם רוטב טבילה קוריאני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.