קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס)

מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס)
מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס) הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טופו ארוז במים, שמן שומשום, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 57 דקות. נסו מנדו (כופתאות קוריאניות), מנדו (כופתאות קוריאניות), ו כופתאות קוריאניות וסלט טרי עם רוטב חריף, חריף ומתוק (ביבים מנדו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים. שרימפס פרפר על ידי חיתוך כל לאורך הגב שלה, חיתוך ל, אבל לא דרך, בתוך עקומת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
להסיר ולהשליך וריד.
3
מניחים שרימפס butterflied על צלחת נייר מצופה מגבת; לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים פטריות, בצל ושום במעבד מזון מיני; דופק עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים תערובת פטריות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים חזיר במעבד; דופק עד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מוסיפים חזיר לתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
להוסיף טופו, שמן, פלפל, ומלח לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-דַק-
9
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), להרטיב את הקצה החיצוני של גיוזה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מניחים 1 שרימפס על העור, בצד לחתוך למטה, כך הזנב מעט מצביע למעלה; לאפשר זנב לתלות על קצה החיצוני של העור. כפית על 1 כפית מילוי על שרימפס. מקפלים עור gyoza מעל שרימפס כך הקצוות נפגשים על גבי; הקש קצוות לאטום. להרטיב צד אחד של התפר עם מים; תפר קפלים 5 או 6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מניחים כופתה, צד התפר למעלה, על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לחות; מכסים במגבות נייר לחות כדי למנוע ייבוש. חזור על הנוהל עם שאריות עורות גיוזה, שרימפס ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
קו 2 מגשים של ספינת במבוק עם עלי כרוב; למעלה עם מכסה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מקום קיטור במחבת; כרוב קיטור 4 דקות או עד כרוב wilts. מסדרים כופתאות במגשים על גבי כרוב; קיטור 8 דקות או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מגישים עם רוטב טבילה קוריאני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.