מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס)
מנדו שרימפס (כופתאות שרימפס) הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו טופו ארוז במים, שמן שומשום, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 57 דקות. נסו מנדו (כופתאות קוריאניות), מנדו (כופתאות קוריאניות), ו כופתאות קוריאניות וסלט טרי עם רוטב חריף, חריף ומתוק (ביבים מנדו) (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים. שרימפס פרפר על ידי חיתוך כל לאורך הגב שלה, חיתוך ל, אבל לא דרך, בתוך עקומת שרימפס.
מניחים שרימפס butterflied על צלחת נייר מצופה מגבת; לקרר עד מוכן לשימוש.
מניחים פטריות, בצל ושום במעבד מזון מיני; דופק עד טחון.
מניחים תערובת פטריות בקערה בינונית.
מניחים חזיר במעבד; דופק עד הקרקע.
מוסיפים חזיר לתערובת פטריות.
להוסיף טופו, שמן, פלפל, ומלח לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), להרטיב את הקצה החיצוני של גיוזה עם מים.
מניחים 1 שרימפס על העור, בצד לחתוך למטה, כך הזנב מעט מצביע למעלה; לאפשר זנב לתלות על קצה החיצוני של העור. כפית על 1 כפית מילוי על שרימפס. מקפלים עור gyoza מעל שרימפס כך הקצוות נפגשים על גבי; הקש קצוות לאטום. להרטיב צד אחד של התפר עם מים; תפר קפלים 5 או 6 פעמים.
מניחים כופתה, צד התפר למעלה, על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לחות; מכסים במגבות נייר לחות כדי למנוע ייבוש. חזור על הנוהל עם שאריות עורות גיוזה, שרימפס ומילוי.
קו 2 מגשים של ספינת במבוק עם עלי כרוב; למעלה עם מכסה קיטור.
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מקום קיטור במחבת; כרוב קיטור 4 דקות או עד כרוב wilts. מסדרים כופתאות במגשים על גבי כרוב; קיטור 8 דקות או עד שנעשה.
מגישים עם רוטב טבילה קוריאני.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.