קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

מנהרת עוגת פנוצ'ה

מנהרת עוגת פנוצ'ה
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת מנהרת תות, עוגת מנהרת שוקולד, ו מנהרת עוגת פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 350°f. גריז ומחבת עוגת קמח bundt ביסודיות רבה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח חמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. בהדרגה להוסיף את שתי כוסות הסוכר של ממתקים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
הסר קערה ממיקסר באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח, מלח ופקאנים עד מעורבב היטב. הבלילה כפית לתוך משומן מחבת משוריינת; להפיץ באופן שווה. מילוי מחבת עד הבלילה מגיעה 1 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת. בהתאם לגודל של מחבת bundt שלך, ייתכן שיש לך קצת בלילה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אופים עד העליון מוגדר הקצוות מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת, 45 עד 50 דקות. מגניב זקוף במחבת על מתלה חוט 1 1/2 שעות. באמצעות סכין חדה, בעדינות לשחרר את הצדדים של העוגה מן המחבת. הפוך על צלחת הגשה; מגניב לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לאחר התקררות, רוטב חמאה כפית על גבי עוגה, המאפשר כמה לרוץ במורד הצדדים. אם תרצה, מפזרים שבבי שוקולד על גבי. אחסן היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים