קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

מנהרת עוגת פנוצ'ה

מנהרת עוגת פנוצ'ה
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת מנהרת תות, עוגת מנהרת שוקולד, ו מנהרת עוגת פאדג' (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 350°f. גריז ומחבת עוגת קמח bundt ביסודיות רבה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח חמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. בהדרגה להוסיף את שתי כוסות הסוכר של ממתקים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
הסר קערה ממיקסר באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח, מלח ופקאנים עד מעורבב היטב. הבלילה כפית לתוך משומן מחבת משוריינת; להפיץ באופן שווה. מילוי מחבת עד הבלילה מגיעה 1 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת. בהתאם לגודל של מחבת bundt שלך, ייתכן שיש לך קצת בלילה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים עד העליון מוגדר הקצוות מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת, 45 עד 50 דקות. מגניב זקוף במחבת על מתלה חוט 1 1/2 שעות. באמצעות סכין חדה, בעדינות לשחרר את הצדדים של העוגה מן המחבת. הפוך על צלחת הגשה; מגניב לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לאחר התקררות, רוטב חמאה כפית על גבי עוגה, המאפשר כמה לרוץ במורד הצדדים. אם תרצה, מפזרים שבבי שוקולד על גבי. אחסן היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים