מנהרת עוגת פנוצ'ה
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת מנהרת תות, עוגת מנהרת שוקולד, ו מנהרת עוגת פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 350°f. גריז ומחבת עוגת קמח bundt ביסודיות רבה.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח חמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. בהדרגה להוסיף את שתי כוסות הסוכר של ממתקים עד מעורבב היטב.
הסר קערה ממיקסר באמצעות כף עץ, מערבבים בקמח, מלח ופקאנים עד מעורבב היטב. הבלילה כפית לתוך משומן מחבת משוריינת; להפיץ באופן שווה. מילוי מחבת עד הבלילה מגיעה 1 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת. בהתאם לגודל של מחבת bundt שלך, ייתכן שיש לך קצת בלילה נוספת.
אופים עד העליון מוגדר הקצוות מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת, 45 עד 50 דקות. מגניב זקוף במחבת על מתלה חוט 1 1/2 שעות. באמצעות סכין חדה, בעדינות לשחרר את הצדדים של העוגה מן המחבת. הפוך על צלחת הגשה; מגניב לפחות 2 שעות.
לאחר התקררות, רוטב חמאה כפית על גבי עוגה, המאפשר כמה לרוץ במורד הצדדים. אם תרצה, מפזרים שבבי שוקולד על גבי. אחסן היטב.