קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

מנות ארוחת ערב עוף ברביקיו

מנות ארוחת ערב עוף ברביקיו
מנות ארוחת ערב עוף ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת צ'דר שומן מופחתת, פלפל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו מנות עוף ברביקיו, מנות מנגל עוף לסכל, ו מנות ארוחת ערב עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים ארבע חתיכות 18x2 אינץ ' של רדיד כבד על הדלפק. לרסס כל אחד עם ספריי בישול. לכל מנה, מורחים רוטב ברביקיו כפית נדיב במרכז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים 1/2 כוס תפוחי אדמה בשכבה אחת על רוטב. כפית נוספת רוטב על תפוחי אדמה.2 תפוחי אדמה העליון עם עוף. כפית 1 כפית רוטב על כל שד. למעלה כל אחד עם פלפל 1 / 4, בצל ופלפל שחור. להעלות צדדים קצרים של כל חבילת נייר וקיפול כפול העליון. פעמיים לקפל את שני הקצוות כדי לאטום כל חבילה, משאיר מקום לקיטור לאסוף.3
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים מנות על באח של גריל מכוסה. סורג 15 עד 20 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכזים (165°F) ותפוחי אדמה הם מכרז. בזהירות מנות פתוחות; מפזרים גבינה 1 / 4 על גבי כל שד. סגור רדיד ולתת לעמוד 2 דקות או עד גבינה נמסה.4 טיפים של קוק:.5 מנות ניתן לאפות במחבת רדודה ב 218° תנור 20 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכזים ותפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

יין זינפנדל ורוזה הם הבחירה הראשונה שלי לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אטום זינפנדל. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
אטום Zinfandel
אטום Zinfandel
לאחר ההזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי במשך 14 חודשים, Zinfandel אטום מגלה טעמים בשלים של אוכמניות, boysenberry, דובדבן שחור עם מבטאים של תבלין וקקאו כהה. תהנה מהחושך!