מניית עוף בסיסית
מלאי עוף בסיסי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך עלה דפנה, פלפל, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. האוכל הביא לך אותו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מניית עוף בסיסית, מניית עוף בסיסית, ו וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף.
הוראות
באמצעות סכין קצבים או מספריים מטבח, לשבור את הפגר לכמה חתיכות קטנות יותר, כך שהם יתאימו בשכבה זוגית בתחתית סיר גדול או תנור הולנדי; להפריש.
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את חתיכות הפגר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים קלות בכל רחבי, על 8 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב, מגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להביא לרתיחה (לא לתת את המניה לבוא לרתיחה).להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מדי פעם ברפרוף כל חלאות מעל פני השטח של המניה באמצעות כף גדולה. קוק, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על המניה בבית מבשלים, עד הטעמים פיתחו, על 1 1 1/2 שעות.
הסר וזרוק כל חתיכות גדולות של פגר. הגדר מסננת בסדר רשת על סיר 2 ליטר ויוצקים את המניה דרך המסננת. זרוק את התוכן של המסננת. (בשלב זה, המניה יכולה להיות מקורר לטמפרטורת החדר ומקורר במיכל עם מכסה הידוק עד 3 ימים או קפוא עד 1 חודש.)