תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מניקוטי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, בזיליקום, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים עגבניות עם מיץ, מים, סוכר ומלח ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות. מערבבים בזיליקום ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
לשבור את הביצים עם כף עץ בקערה בינונית ומערבבים במים עד בשילוב (לא להכות). לנפות קמח ומלח, ולאחר מכן מערבבים הבלילה עד רק בשילוב. כוח דרך מסננת בינונית לתוך קערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברשת קלה מחבת nonstick 8 אינץ ' עם חמאה מומסת וחום על חום מתון עד חם. מצקת על 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת, הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון, ואז לשפוך הבלילה עודף בחזרה לתוך קערה. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) קוק עד החלק התחתון הוא פשוט להגדיר משחימים קלות, כ -30 שניות, ואז להפוך קרפ על מגבת מטבח נקייה להתקרר לחלוטין. הפוך לפחות 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת עם חמאה לפי הצורך וערימה קרפים ב 3 ערימות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
מצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים יחד ריקוטה, ביצים, פרמזן-רג ' יאנו, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מורחים 2 כוסות רוטב בתבנית אפייה גדולה יותר ו 1 כוס קטן יותר. סדר 1 קרפ, משחי בצד למעלה, על משטח עבודה, ולאחר מכן להפיץ על 1/4 כוס מילוי בשורה על פני מרכז העליון עם רצועת מוצרלה. מקפלים בצדדים כדי לצרף מילוי, משאיר קצוות פתוחים, ולהעביר, צד התפר למטה, או תבנית אפייה. מלא 11 קרפים נוספים באותו אופן, סידור נוח בשכבה 1 בשתי המנות (8 בצלחת גדולה יותר 4 בקטן).
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרפים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מורחים 1 כוס רוטב על מניקוטי בצלחת גדולה יותר ו 1/2 כוס בצלחת קטנה יותר. בחוזקה לכסות מנות עם נייר ואופים עד הרוטב מבעבע ומילוי חם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מגישים רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
מניקוטי יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בנייר כסף. רוטב צ ' יל שנותר, מכוסה, בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני האפייה, מכוסה בנייר כסף. מחממים רוטב, דליל מעט עם מים.