תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מניקוטי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, בזיליקום, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים עגבניות עם מיץ, מים, סוכר ומלח ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות. מערבבים בזיליקום ולהסיר מחום.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
לשבור את הביצים עם כף עץ בקערה בינונית ומערבבים במים עד בשילוב (לא להכות). לנפות קמח ומלח, ולאחר מכן מערבבים הבלילה עד רק בשילוב. כוח דרך מסננת בינונית לתוך קערה אחרת.
מברשת קלה מחבת nonstick 8 אינץ ' עם חמאה מומסת וחום על חום מתון עד חם. מצקת על 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת, הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון, ואז לשפוך הבלילה עודף בחזרה לתוך קערה. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) קוק עד החלק התחתון הוא פשוט להגדיר משחימים קלות, כ -30 שניות, ואז להפוך קרפ על מגבת מטבח נקייה להתקרר לחלוטין. הפוך לפחות 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת עם חמאה לפי הצורך וערימה קרפים ב 3 ערימות.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים מוצרלה לאורכו למקלות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4
מורחים 2 כוסות רוטב בתבנית אפייה גדולה יותר ו 1 כוס קטן יותר. סדר 1 קרפ, משחי בצד למעלה, על משטח עבודה, ולאחר מכן להפיץ על 1/4 כוס מילוי בשורה על פני מרכז העליון עם רצועת מוצרלה. מקפלים בצדדים כדי לצרף מילוי, משאיר קצוות פתוחים, ולהעביר, צד התפר למטה, או תבנית אפייה. מלא 11 קרפים נוספים באותו אופן, סידור נוח בשכבה 1 בשתי המנות (8 בצלחת גדולה יותר 4 בקטן).
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרפים
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים 1 כוס רוטב על מניקוטי בצלחת גדולה יותר ו 1/2 כוס בצלחת קטנה יותר. בחוזקה לכסות מנות עם נייר ואופים עד הרוטב מבעבע ומילוי חם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
6
מגישים רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
1
מניקוטי יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה בנייר כסף. רוטב צ ' יל שנותר, מכוסה, בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני האפייה, מכוסה בנייר כסף. מחממים רוטב, דליל מעט עם מים.